Kliniken

Nya lokaler

Du möter en handikappvänlig, ljus och modern klinik, i hjärtat av Piteå. Närmaste granne är Challenge sportbar/uteservering. Vår utsikt över södra stadsfjärden med dess fritidsbåtar, från alla våra fönster är ren bonus.

Vi invigde våra nya lokaler så sent som i oktober 2003. Kliniken är byggd för att också kunna rymma fler tandläkare och därigenom har vi också möjlighet att välkomna fler patienter. Ring, om du behöver använda vår STORA hiss, som faktiskt också rymmer en permobil!

Klicka här för att titta dig runt i vår mottagning!
Patienterna i fokus

Våra behandlingsstolar är försedda med tempererat vatten, vilket minskar obehag vid bl. a borrning och tandstensborttagning. Dessutom har vi central vattenrening med aktivt kol, till alla utrustningar för din trygghet.

Det viktigaste för oss är förstås det personliga omhändertagandet, där vi lyhört strävar efter att tillgodose alla våra patienters behov.

Eftersom vi oftast känner våra patienter så väl, kan vi arbeta i team med delegering. Det betyder att vissa sysslor kan utföras av mina tandsköterskor/hygienist, men att jag ALLTID är ansvarig. Det känns faktiskt riktigt roligt att bedriva ”framtidstandvård”.
Ny teknik

Ny teknik intresserar oss och vi har fem dataterminaler kopplade till vår digitala panoramaröntgen samt våra digitala fiberkameror. Allt för att kunna ge dig en säker och effektiv vård.

Vi kan genom vårt tandteknikerlaboratorium (Dental Design i Helsingborg) framställa tandkronor och broar med extremt god passform genom digital frästeknik. Jag berättar gärna mer om detta på kliniken.

Tandvårds-Teamet AB Hamngatan 47 941 62 PITEÅ Telefon: 0911-147 47